Sunday, October 29, 2017

სომხური ქადა

6 ჭიქა ფქვილი 250 გრ მარგარინი 500-გრ მაწონი 1ჩ/კ სოდა ვანილი და მარილი გულსართი: 2 ჭიქა შაქარი, 2ჭიქა ფქვილი, 200 გრ კარაქი. ვანილი და ცოტა მარილი. ფქვილი და კარაქი გავაფხვიეროთ, დავამატოთ ვანილი, მარილი,მაწონში გახსნილი სოდა და მოვზილოთ ცომი, დავასვენოთ მაცივარში მინიმუმ ერთი საათი გულსართი: ფქვილი და კარაქი გავაფხვიეროთ ერთმანეთში , დავამატოთ შაქარი, ვანილი და მწიკვი მარილი, ცომიც და გულსართიც გავყავოთ ორ ნაწილად , გავაბრტყელოთ ცომი, დავაყაროთ გულსართი ,გადავახვიოთ რულეტივით და დავჭერათ სასურველ ზომებად, გადაუსვით კვერცხის გული და მაწონი ან რძე ერთმანეთში გადარეული და და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე, გულში თუ ცოტა დარიჩინს აურევ ძალიან კარგია

No comments:

Post a Comment

ცომი ხაჭაპურის #ცომი

 Kvelas gilotsavt dgevamdel dges.მრავალწლოვანი გამოცდილებით დავრწმუნდი,რომ ყველაზე საუკეთესო ცომია,რა თქმა უნდა ჩემი პრაქტიკით მომზადებული დ...