მასალა:
6კვერცხი
6ს.კ ადუღებული (ცხელი) წყალი
300 გრ შაქარი
300 გრ ფქვილი
კვერცხი და შაქარი ვთქვიფოთ 1წთის განმავლობაში და შემდეგ დავუმატოთ ადუღებული (ცხელი) წყალი.გავაგრძელოთ თქვეფა 30წთის განმალობაში. შემდეგნელ-ნელა ჩავცრათ ფქვილი ისე,რომ ვურიოთ თანდათან ერთი მიმართულებით ძალიან ფრთხილად. ჩავასხათ 20-24 სმ დიამეტრის ფორმაში
გამოვაცხოთ დაბლა-მაღლა ჩართულ გაზქურაში 1 სთის განმავლობაში 160-170გრადუსზე. თუ გრილის ფუნქცია აქვს-მაშინ 150 გრადუსზე.
No comments:
Post a Comment