ინგრედიენტები:
შავი ჩაი (125 მლ);
წითელი ღვინო მშრალი (75 მლ);
ფორთოხლის წვენი (65 მლ);
დაფქვილი დარიჩინი (1გრ);
შაქარი (8გრ);
ფორთოხალი (30 გრ);
მომზადების წესი:
ფორთოხალი დაჭერით მრგვალ ნაჭრებად.
ქვაბში შეურიეთ ახლადმოდუღებული ჩაი, ღვინო, ფორთოხლის წვენი.
დაუმატეთ დარიჩინი, შაქარი და ფორთოხლის ნაჭრები.
მიიყვანეთ თითქმის ადუღებამდე და გადმოდგით ცეცხლიდან.
ჩამოასხით ცეცხლგამძლე მინის ბოკლებში.
No comments:
Post a Comment